Café

Nyd stemningen i Moesgaard Museums café. Store panoramavinduer giver et fantastisk udsyn til museets naturskønne omgivelser. Når vejret tillader det, kan du også vælge at træde ud i det grønne og nyde mad og drikke på museets store tagterrasse. Caféen kan besøges uden at betale entré til museets udstillinger.

Caféen

Caféen tilbyder kolde og varme, lette anretninger med et nordisk twist lavet af råvarer fra små, danske leverandører. Caféen har også friskbrygget kaffe og te og hjemmebagt brød og kager fra egen bager. Vi ser frem til at byde dig velkommen – hvad enten du er gæst i museets udstillinger eller blot kommer forbi for et hyggeligt cafébesøg i smukke omgivelser. 

Køkkenet lukker for varm mad kl. 16.00.

Der er mulighed for bordbestilling i caféen på hverdage. For bordbestilling kontakt venligst museet på mail eller 87 39 40 00.

Er I en gruppe på 12 personer og derover kontakt venligst museets arrangementsafdeling.

Onsdagsbuffet

På onsdage, hvor museet har åbnet til kl. 21.00, bliver det almindelige menukort skiftet ud med en lækker buffet. Der vil være et bredt udvalg af fisk, kød, ost, salater, vegetarretter, sødt og hjemmebagt brød. Det varme køkken holder pause fra kl. 16.00-17.30 og lukker helt kl 20.00.

Book bord til buffeten (min. 10 personer) send en mail eller ring på 87 39 40 00

 

Banner_gul_47x56.jpg Se Fødevarestyrelsens smileyrapport

For nærmere information om møder & konferencer samt særlige arrangementer kontakt arrangementsafdelingen her