Booking og praktisk info

Skoler for børn og unge under 18 år samt ungdomsuddannelser har gratis adgang til museet

Booking af undervisningsforløb skal foregå på mail;

undervisning@moesgaardmuseum.dk
eller tlf. 87394170

telefontid man-fredag ml. kl. 8.30-10.00 - Ring i god tid.

Forløb af 1 times varighed koster 600,-

Forløb af 1,5 times varighed koster 750,-

Forløb af 2 timers varighed 900,-

For anbefalet max 25 elever. Hvis I har flere elever med, anbefaler vi, at I booker to forløb.

Venligst oplys følgende ved booking:

• Kontaktperson med telefon nummer og mail adresse
• Skolens navn og adresse
• Klassetrin og antal elever samt lærere
• Navn på forløb, samt ønskede dato og tidspunkt.
• Skolens EAN nr.

På egen hånd kom kl. 10.30
Ved forløb - kom i god tid. Ved forsinkelser forbeholder vi os ret til at ændre i forløbet.

Booking uden forløb foregår på mail: booking@moesgaardmuseum.dk
Oplys venligst antal og tidspunkt for jeres besøg. I tilfælde af stort besøgstal, må der forventes anvisning af alternativ dato eller tidspunkt. Dette er for at gøre jeres besøg så rart som muligt.

Frokost

I er velkommen til at spise jeres medbragte mad i vores madpakkerum, som er beliggende i nærheden af garderoben. Når vejret tillader det, anbefaler vi, at I nyder den smukke natur og sidder udenfor.

Garderobe

Der vil blive anvist garderobebure til overtøj og tasker. Vi anbefaler, at I kvalificerer jeres besøg ved at benytte jer af garderoben.

I bedes melde jeres ankomst i receptionen både med eller uden booking af forløb.

Gratis undervisningsforløb.

ULF betaler gildet - og dog. Før I booker og forventer at få dækket udgifterne gennem ULF, skal I klikke på linket herunder. Tak