Orms Rejse

En anderledes teateroplevelse i naturen. Oplev en gratis vandringsforestilling i naturen ved Moesgaard. En rejse ind i vikingetidens sanseunivers.

 

Naturen omkring Moesgaard Museum åbner sig fra 27. maj til 20. juni på en helt særlig måde. Her tilbyder museet daginstitutioner og skoler en vandringsforestilling - Orms Rejse - i skov - og engområdet omkring Moesgaard.

Undervejs på turen mærker man tidsepokerne glide ind over hinanden. Pludselig kan man vandre ind i glemte lag af virkeligheden i skovene og på engene.

Her dufter det af brænde, muldjord og læder, man kan mærke anderledes klæder og skind mellem fingrene, ukendte redskaber mellem hænderne. Her fornemmes smagen af sod, blod, mjød og kød.

Orms Rejse foregår i grupper med tolv personer i hver. Nogen rejser ud på en vild og krævende rejse, andre møder massevis af oplevelser over lidt kortere afstande.

I hver gruppe er der en stedkendt flokfører, som kender rævens trit, ravnens stemme og forstår magternes tegn. Undervejs møder man skikkelser, der hver især bærer viden og vished, som de indvier flokken i. Måske tænker, lytter, ser og oplever man pludselig på en anderledes måde.

Tag med på en rejse i naturen, hvor man undervejs kan ligge, liste, løbe og lugte sig ind i en svunden virkelighed.

Hvornår

Fra 27. maj til 20. juni.  Torsdag og fredag for daginstitutioner og skoleklasser.
Vandreforestillingen varer 105 minutter. 

Book til kl. 10.00 eller kl. 12.00

I skal møde op på Vikingegården et kvarter før forestillingen starter.

VIGTIG INFO: Praktisk fodtøj og påklædning der må blive beskidt. Ingen strømpebukser.