Du kan stadigvæk nå at være med når Momu goes viking!

Vi søger frivillige

 

Moesgaard Museum har slået sig sammen med performancegruppen Wunderland for at fylde landskabet omkring museet med vikinger, der skaber en enestående oplevelse for børn og deres familier i perioden 27. maj – 20. juni.

Der vil være en vikingegård, guder og gudinder, trælle, en storbonde, krigere, og forunderlige ting der foregår i skoven – og vi har brug for din hjælp for at få det hele til at fungere så godt som muligt!

Det drejer sig om:

Praktiske grise
De meget vigtige mennesker bagved scenen, som søger for at alt glider som det skal.

Det drejer sig både om opgaver vi allerede kender til, såsom at stå vagt, hjælpe med at stille et telt op og tage telt ned, lave kaffe og stille mad frem, fragte ting fra det ene sted til det andet mm. Men også opgaver som vi slet ikke kender til endnu men kan opstå i processen.

Praktisk gris er en oplagt opgave for dig, der er vant til at arbejde selvstændigt og kan operere i lidt kaos. Men der er også noget at lave for dem, som godt kan lide at fordybe sig i en enkelt opgave.

Spilledage og testperiode
Der vil være 16 spilledage i perioden 27. maj – 20. juni. Det drejer sig om:
• 27. og 28. maj.
• 1. – 4. juni.
• 8. – 12. juni
• 17.-20. juni
Alle dage i dagtimerne, kl. 9.00-17.30.

Vi forventer ikke, at du kan komme alle 16 dage, men tilrettelægger tiden sådan det passer dig.

Til gengæld ville det være en kæmpe fordel, hvis du kunne komme nogen af de følgende dage hvor vi har meget vigtige øve-dage:
• 17. maj kl. 16-20.
• 20. maj kl. 9-17.
• 25. maj kl. 9-17.
• 26. maj kl. 9-17.


Nærmere info og tilmelding
Hvis du vil vide mere eller hvis der er noget der er uklart er du velkommen til at skrive til Bergdís Þrastardóttir, frivillig koordinator, på bra@moesgaardmuseum.dk eller ringe på 5230 3550.

Du er også velkommen til at udfylde vores tilmeldingsskema, og så bliver du kontaktet snarest muligt. Du finder skemaet her: https://goo.gl/forms/33o6tRPCdoB4EpN83

Orms Rejse er en co-produktion mellem Wunderland og Moesgaard Museum.
Forestillingen er en del af ”Momu goes viking”, som er støttet af Augustinus Fonden og Aarhus 2017.

Dette er ikke Det Kongelige teaters opsætning af Røde Orm.