Orms Rejse

Oplev en vandringsforestilling i naturen ved Moesgaard. Orms Rejse er en invitation til hele familien - gamle som unge, voksne og børn – til at rejse ind i vikingetidens sanseunivers.

 

Naturen omkring Moesgaard Museum åbner sig fra 27. maj til 18. juni på en helt særlig måde. Her tilbyder museet hver weekend en vandringsforestilling - Orms Rejse - i skov - og engområdet omkring Moesgaard for både børn og voksne. På hverdage tilbydes vandringsforestillingen til skoleklasser.

Undervejs på turen mærker man tidsepokerne glide ind over hinanden. Pludselig kan man vandre ind i glemte lag af virkeligheden i skovene og på engene.

Her dufter det af brænde, muldjord og læder, man kan mærke anderledes klæder og skind mellem fingrene, ukendte redskaber mellem hænderne. Her fornemmes smagen af sod, blod, mjød og kød.

Orms Rejse foregår i grupper med tolv personer i hver. Nogen rejser ud på en vild og krævende rejse, andre møder massevis af oplevelser over lidt kortere afstande. Man vælger selv, hvilken tur man vil på. Der skal købes billet på forhånd for at deltage.

I hver gruppe er der en stedkendt flokfører, som kender rævens trit, ravnens stemme og forstår magternes tegn. Undervejs møder man skikkelser, der hver især bærer viden og vished, som de indvier flokken i. Måske tænker, lytter, ser og oplever man pludselig på en anderledes måde.

Tag med på en rejse i naturen, hvor man undervejs kan ligge, liste, løbe og lugte sig ind i en svunden virkelighed.

Hvornår

I weekenderne fra 27. maj til 18. juni. 
Vandringsforestillingen varer 105 minutter og er egnet for alle aldersgrupper. 
Bemærk, at forestillingen ikke er egnet til kørestolsbrugere, barnevogne og klapvogne. Der anbefales bæresele til de mindste.

Der kan købes billetter til følgende datoer med start kl. 10.00, 12.00 eller 15.00.

Lørdag og søndag 27. og 28. maj 
Lørdag og søndag 03. og 04. juni 
Lørdag og søndag 10. og 11. juni 
Lørdag og søndag 17. og 18. juni 

Oplevelsen foregår i fire rejsegrupper med 12 personer i hver. Grupperne starter og slutter ca. samtidig. Der er to forskellige ruter - en kort og en lang.

Billetter

Billetter købes på Moesgaard Museums webshop og koster 75 kr. pr. deltager (fra 3 år) uanset om du vælger en kort eller en lang tur.

Den korte tur

Meld dig til den korte tur, hvis du vil have en rejse fuld af oplevelser, men ikke kan gå så langt. Turen egner sig til gangbesværede og familier med mindre børn under 8 år.

Den lange tur 

Meld dig på den lange tur, hvis du gerne vil gå langt, vil løbe og er klar på udfordringer. (for alle over 8 år)

Vandringsforestillingen foregår på dansk. The performance will be in Danish, but as a lot of it is without words, it can be experienced by non-Danish speakers.

Presse

Kontakt Jannie H Andersen på jha@moesgaardmuseum.dk eller 20267361
Pressebilleder kan downloades her

Frivillig?

Vi søger frivillige til at være en del af Orms Rejse. Læs mere her.

Orms Rejse er en co-produktion mellem Moesgaard Museum og Wunderland.dk og er en del af Moesgaard Museums tilbud i 2017 i anledning af det europæiske kulturhovedstadsår. Forestillingen er støttet af Augustinus Fonden og Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. 

    

Sponsor