Dansk Danseteater på taget

Dansk Danseteater optræder under åben himmel med moderne dans på Moesgaard Museum 19. og 20. august.

Fire gratis open air forestillinger

Dansekompagniet optræder med fire gratis open air forestillinger, der præsenterer et medley af højdepunkter fra kompagniets forestillinger koreograferet af kunstnerisk leder Tim Rushton (MBE), Stephen Shropshire (USA) og Marcos Moreau (Spanien).

Moesgaard Summer Dance byder på uddrag af koreografier fra tre af den internationale dansescenes mest eftertragtede trinmagere. Fælles for alle tre er, at de repræsenterer kunstnerisk kvalitet, ekstraordinære oplevelser og et forfriskende fysisk trinsprog.

Der er gratis adgang til forestillingerne, der foregår på taget af museet både lørdag og søndag 19. og 20. august begge dage kl. 11 og kl. 14.

Arkitektur i skøn natur
Publikum bliver seatet på taget af Moesgaard Museums nye udstillingsbygning, der er tegnet af Henning Larsen Architects i samarbejde med landskabsarkitekt Kirstine Jensens tegnestue. Her kan publikum både nyde udsigten til de grønne skove, dansen og musikken. Det skrå, græsbelagte tag egner sig godt som publikumsopbygning pga. den skrå hældning, og publikum er velkommen til at medbringe tæpper og puder til at sidde på.

Mad og drikke
I tilfælde af sult og tørst er Moesgaard Museums hyggelige café åben både før, under og efter forestillingen og tilbyder kolde og varme drikke og lette nordiske anretninger. Caféen har også friskbrygget kaffe, te og hjemmebagt brød og kager fra egen bager.

I tilfælde af regn
Hvis der kommer regn umiddelbart før eller under forestillingen, kan vi blive nødsaget til at aflyse, da dansevinyl bliver meget farligt at danse på, når det bliver vådt. I tilfælde af aflysning vil der blive informeret både på Dansk Danseteaters hjemmeside, Moesgaards hjemmeside og på facebook, så hold øje her.

Programmet til Moesgaard Summer Dance 2017

Uddrag fra det Reumert-vindende værk ’Kridt’ samt et helt nye værk,
koreograferet af Dansk Danseteaters kunstneriske leder Tim Rushton.
Uddrag fra ’Knot’ koreograferet af Stephen Shropshire (USA).
Uddrag af 'Vals', koreograferet af Marcos Morau (Spanien).
Livemusik af Mathias Reumert.

Koreografi Tim Rushton, Stephen Shropshire & Marcos Morau
Musik Tjakovskij, Strauss, Peteris Vasks
Live Musik Mathias Reumert
Varighed Ca. 60 minutter
Dansere Dansk Danseteaters internationale dansere
Scenografi Johan Kølkjær og Tim Rushton
Pris Forestillingerne er gratis og man skal bare møde op.