HR-ansvarlig til Moesgaard Museum

Moesgaard Museum søger en HR-ansvarlig, som får ansvaret for at videreudvikle den nuværende HR-funktion. Organisatorisk er HR-funktionen placeret i administrationsafdelingen med direkte reference til administrationschefen.

Dine primære arbejdsopgaver

• Juridisk rådgivning og sagsbehandling
  • Ledelsessparring og ansvar for lønforhandlinger
  • Ansvar for ansættelseskontrakter
  • Udarbejdelse af en ny medarbejderhåndbog
  • Ansvar for generel personlig udvikling af medarbejdere
  • Ansvar for personalesager
  • Kontakt til fagforeninger
  • Diverse øvrige HR-relaterede ad hoc-opgaver

Den rette kandidat

• Har en Cand.jur. en Cand.merc.jur. eller tilsvarende faglig relevant uddannelse
  • Har erfaring med kontraktudarbejdelse i overensstemmelse med gældende lovgivning
  • Har erfaring med diverse HR-opgaver

HR-funktionen er en vigtig del af Moesgaard Museums fortsatte udvikling - det forventes, at den rette kandidat trives med at have mange bolde i luften og evner at navigere mellem mange interessenter i en kompleks organisation. Værdien i HR-afdelingen ligger i at erkende, at: ”HR er en intern serviceleverandør”.

Moesgaard Museum tilbyder
En spændende, uhøjtidelig og kreativ arbejdsplads i stor udvikling, hvor dagene sjældent er ens, og hvor du som medarbejder oplever gode personlige udviklingsmuligheder.

Moesgaard Museum er en selvejende institution med specialerne arkæologi og etnografi. Museet har et tæt samarbejde med Aarhus Universitet og beskæftiger omkring 190 årsværk, der er fordelt på ca. 300 løbende ansættelser. Museets årlige besøgstal er på omkring 500.000. Udover Moesgaard Museum omfatter museumsaktiviteten også Odder og Samsø museer. Museets samlede økonomiske aktivitet udgør ca. 150 mio. kr. og museets balance er tæt på 500 mio. kr.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med udførligt CV skal sendes til Hanne Lysdal hld@moesgaardmuseum.dk og være os i hænde senest onsdag den 16. august 2017. Samtaler forventes afholdt onsdag den 23. august samt tirsdag den 29. august 2017.

Vi arbejder sammen med Randstad A/S i rekruttering af HR-ansvarlig. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Mark Hellerup Olsen på tlf. 2332 4290 eller på mark.olsen@randstad.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt, den rette kandidat forventes at tiltræde stillingen senest d. 1/10 2017.