Nye priser i 2017

Entrébillet stiger med ti kroner

Fra 1. januar justeres priserne på entrébilletter og rundvisninger på museet.

Entrébillet for voksne stiger med ti kroner til 120 kr., børn til og med 17 år har fortsat gratis entre til museet og studerende kan fortsat besøge museet for samme pris som hidtil nemlig 90 kr.

Prisen på rundvisninger for max. 20 personer justeres også og vil fremover koste 675 kr. på hverdage og 775 kr. i weekender og på helligdage.

Fra 15. januar justerer vi også prisen for årskort/Klub Moesgaard-medlemskab med 50 kroner fra 425 kr. til 475 kr. for voksne og 375 kroner for studerende og pensionister.

Har du fået eller givet et gavekort til et årskort lydende på den hidtidige pris på 425 kr., vil du naturligvis stadig kunne anvende kortet til køb af et årskort/Klub Moesgaard medlemskab eller i cafe og museumshop.

Er dit årskort/Klub Moesgaard medlemskab ved at udløbe, vil du modtage en mail om gentegning. Hvis du gentegner inden en måned efter udløbet, får du 10 procents rabat.

Har du spørgsmål om Klub Moesgaard medlemskab eller gentegning, er du velkommen til at sende en mail til: klub@moesgaardmuseum.dk