Pilekunst i landskabet

Tag en gåtur i naturen ved Moesgaard

Tag på en vandretur i området omkring Moesgaard Museum, hvor landart – kunst i landskabet – lavet af pil, vil føre jer på en rejse ud i naturen. Værkerne er lavet i forbindelse med vandringsforestillingen ”Orms Rejse”, der er en co-produktion mellem Wunderland og Moesgaard Museum. Forestillingen foregik i naturen omkring Moesgaard og er inspireret af vikingetiden og Frans G. Bengtssons fortælling om Røde Orm. Turen tager ca. 1 time og er omkring 2 km. lang.

Vi anbefaler at undlade ”Fenrisulven med mage”, hvis man er gangbesværet, da man her skal hoppe fra sten til sten for at komme over åen. Alternativt kan man gå omkring Skovmøllen for en mere farbar vej. Alle figurer er designet af scenograf og visuel kunstner Sigrid Astrup og er flettet af Anne Mette Hjørnholm, som har lavet ”Tidsportalen”, ”Ornamentet” og ”Orms Hoved”, mens engelske Sophie Courtiour har lavet ”Fenrisulven med mage” og ”Midgårdsormen”.

Skulpturerne blevet til med støtte fra Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad og Augustinus Fonden.

1. Tidsportalen

2. Ornamentet