Rejs med toget gennem tid og sted

Fire lørdage i juli får passagerer på Arriva-toget mellem Aarhus og Struer en kulturhistorisk oplevelse

I toget vil der nemlig være en ’lysavis’ med historiske fortællinger fra det landskab, toget kører igennem. Fortællinger om f.eks. kongemord, modstandsmænd og vikinger. Arkæolog Julie Lolk fra Moesgaard Museum tager sammen med P4 med på jomfrurejsen lørdag den 1. juli fra kl. 10 til 12 og fortæller live fra turen.

Moesgaard Museum er sammen med bl.a. Viborg Museum og De Kulturhistoriske Museer i Holstebro en af de kulturinstitutioner, der har leveret fortællinger til lysavisen, mens Teater Katapult har stået for lydkulissen.

Bag projektet ”At rejse gennem tid og sted”, der er en del af Aarhus 2017, står MMEx – Museernes Videnscenter for formidling – og Arriva. Læs mere her

Det vil derudover være muligt at downloade fire podcasts fra strækningen fra P4 resten af kulturåret.