Få halv pris på entré til Moesgaard, når du skal se Røde Orm

Vis din billet til Røde Orm og få rabat - særlige åbningstider på spilledage

Skal du se Røde Orm med familien eller vennerne? Så benyt lejligheden til at få en hel dag ud af det og besøg bl.a. museets vikingeudstilling, der i anledning af Røde Orm er blevet opdateret med en ekstra viking, som man følger på togt ud i verden. I får halv pris på entreen til Moesgaard Museum, hvis I viser jeres Røde Orm billetter på dagen, hvor I skal se forestillingen.

OBS! Vedr. ekstra forestilling den 19. juni

Mandag den 19. juni spiller Røde Orm en ekstra forestilling, som følge af aflysningen den 6. juni. Læs mere

Moesgaard Museum har desværre ikke åbent om mandagen, men det er muligt at forudbestille en lækker picnic-menu i form af et vikingeskrin, der udleveres i publikumsområdet.

Kom også med Det Kongelige Teater på en ekstraordinær temarundvisning inden forestillingen, hvor dygtige guider tager jer med bag om Røde Orm og Moesgaard Museum. Rundvisninger er kl. 17 og kl. 19 og koster 75 kr. Rundvisningen varer ca. en times tid. Læs mere og bestil på Det Kongelige Teaters hjemmeside her

På de dage, hvor Røde Orm spiller forestilling, vil museet være åbent til kl. 20.00. Det gælder også de onsdage, hvor museet ellers plejer at have åbent til kl. 21.

OBS! Vær opmærksom på, at museumscafeen lukker for servering kl. 17 ( køkkenet for varm mad kl. 16) Herefter serveres kun forudbestilt menu.

Hvis du ønsker at spise aftensmad i forbindelse med dit besøg og inden aftenens forestilling skal du bestille menu eller picnickurv på forhånd. Fra kl. 18 serveres kun forudbestilt menu. Bestil menu eller picnickurv her