Tag med til Cypern

Rejs med Cultours og Moesgaards eksperter til Cypern - hør mere 4. oktober

I samarbejde med Cultours arrangerer Moesgaard Museum i efteråret og igen til foråret grupperejser til Cypern, hvor museets medrejsende eksperter overinspektør Lars Krants og inspektør Lise Frost vil øse af deres viden om øens forhistoriske tid.

Med al deres faglige viden som ballast guider de rejsedeltagerne gennem Cyperns overflødighedshorn af fortidsminder. Rejserne til Cypern vil foregå henholdsvis 21. - 27. oktober 2017 og 17. - 23. marts 2018. Læs mere om rejserne

Onsdag 4. oktober 2017 kl. 18.30 har Moesgaard i samarbejde med Cultours arrangeret en aften, hvor Lars Krants og Lise Frost vil fortælle om Cyperns spændende fortid. Efterfølgende vil der være et oplæg om rejserne til Cypern af direktør Torsten Granov, Cultours, og der serveres et glas cypriotisk vin, mens der er mulighed for at stille spørgsmål både om det forhistoriske og praktikken omkring rejserne.

Arrangementet er åbent for alle og gratis, men af hensyn til traktementet skal der bestilles plads på forhånd. Bestil en gratis billet her 

Museumscafeen byder samme dag på en lækker cypriotisk inspireret onsdagsbuffet fra kl. 17.30. Pris 150 kr eksl. drikkevarer. Medlemmer af Klub Moesgaard får 10 procents rabat i cafeen.