Find vej

Besøg museet med bus, i bil, på cykel

I bil

Moesgaard Museum ligger syd for Aarhus i bydelen Højbjerg. Drej fra Oddervej ind ad Moesgård Allé ca. 1 km syd for Aarhus bygrænse. Bemærk, at busser og lastbiler ikke må benytte Moesgård Allé. Busser og lastbiler, der skal til og fra museet skal i stedet benytte Ny Moesgårdvej via Oddervej/Emiliedalsvej. Bemærk! Der er installeret bussluser på Ny Moesgårdvej og derfor ingen adgang for almindelige biler.

Bybus 18 Mejlby/Elev – Moesgaard

Kører fra Aarhus midtby (Park Allé) tre til fire gange i timen på hverdage, i weekenden to gange i timen. Turen tager 25 minutter og kræver en to-zoners billet (kontantpris i bussen; voksen: 20 kr., barn: 10 kr. 1-2 børn under 12 år er gratis ifølge med en voksen). 

Regionalbus linje 100

Linje 100 har stoppested på Oddervej i nærheden af museet. Stå af på Oddervej og gå en lille kilometer ad den smukke Moesgård Allé til museet. Vær opmærksom på, at der er trafik i begge retninger på alleen.
Se mere på midttrafik.dk

Privat busselskab

Bemærk, at busser og lastbiler ikke må køre ad Moesgård Allé fra Oddervej. Busser og lastbiler, der skal til og fra Moesgaard Museum skal i stedet benytte Ny Moesgårdvej via Oddervej/Emiliedalsvej. Der er installeret bussluser på Ny Moesgårdvej og derfor ingen adgang for almindelige biler. Der er særskilt busparkeringsplads nedenfor museet - følg anvisningen på skiltene.

Parkering

Moesgaard Museum har gratis parkering ved udstillingsbygningen og omliggende parkeringsarealer. Der er særskilt busparkering nedenfor museet - følg anvisningen på skiltene. Parkering ved Moesgaard Museum er uden tidsbegrænsning.

Handicap-parkering

Der er handicap-parkeringpladser på parkerings-arealet direkte ud for hovedindgangen. Arealet og pladserne er markeret med handicapparkerings skilte. Det er tilladt at afsætte passagerer med et handicap foran museets hovedindgang ved at benytte grusvej, der har indkørsel på museets nordlige side( ved indkørsel til vareindlevering). Bilen skal dog fjernes igen med det samme og parkeres på parkeringsarealet.