Giv en julegave, der varer længe

Vil du glæde familien med gode oplevelser i 2018, så giv et gavekort til medlemskab af Klub Moesgaard.

Et gavekort til medlemskab af Klub Moesgaard er en perfekt julegave, der kan bruges igen og igen og sammen med andre.

Klubmedlemmer har fri adgang til Moesgaard hele året og kan invitere en gæst med. Børn op til 18 år har som altid gratis adgang til museet.

Hvis du besøger museet og køber et gavekort til et Klub Moesgaard medlemskab inden 23. december, får du som et særligt julegavetilbud en gratis bog med i købet.

Du kan vælge mellem to bøger: ”Rejsen”, der med farvestrålende billeder giver indblik i processen med at skabe særudstillingssatsningen, der vises på Moesgaard indtil 18. februar 2018. Eller bogen ”Gladiator”, der er Moesgaards eksklusive publikation i samarbejde med direktøren for Colosseum i Rom. Bogen blev produceret i forbindelse med særudstillingen Gladiator – Colosseums helte.

Julegavetilbuddet fås kun på museet og kan ikke erhverves via webshoppen.
Klub Moesgaard medlemskab koster for voksne 475 kr. og for pensionister og studerende 375 kr.

Et klubmedlemskab er personligt. Derfor skal du give den heldige julegave-modtager et gavekort, så de kan få deres personlige medlemskort, når de besøger os første gang. Medlemskabet træder først i kraft, når modtageren får selve medlemskortet i hånden.