VILD MAD - en sanketur

Tag med i skoven og oplev en verden af vild mad.

Lær  at skærpe sanserne og blive klogere på den spiselige natur på VILD MAD-turen med Moesgaard Museums naturvejleder Katrine Lewinsky Moestrup

VILD MAD-turen foregår både 22. april og 12. august 2018 kl. 10.30-12.00. Køb billet via webshoppen. Pris 75 kr.

Turen er en gåtur igennem forskellige typer af natur. Den lysåbne, læhegnet, parken og løvskoven. Undervejs er der mulighed for at smage, dufte og røre ved forskellige typer af spiselige urter. Naturvejlederen vil fortælle om urterne historisk set, og give råd til, hvad man kan bruge dem til. Hun har smagsprøver med, som vil blive budt rundt undervejs.

Ved turens start vil Katrine Lewinsky Moestrup give en introduktion til app’en VILD MAD, som er meget brugbar, når man vil sanke i den vilde natur.

Katrine Lewinsky Moestrup er naturvejleder og undervisningsinspektør på Moesgaard Museum og har sammen med kokke og sankere gennemført en efteruddannelse med fokus på spiselig vild mad. Katrine vil tilføje en særlig kulturhistorisk vinkel på de spiselige urter, som deltagerne møder på turen.

Turen henvender sig primært til voksne, men der en særlige arrangementer for børn: VILD MAD - særligt for børn 17. juni og 16. september - se mere her

VILD MAD er et samarbejde imellem Byhøst, Friluftsraadet, Naturvejlederforeningen og MAD. Formålet er skabe en interesse for den vilde spiselige mad og tage den med ind i køkkenet. At få danskere ud i naturen, lære landskabet og naturen at kende. Læs mere om VILD MAD på www.vildmad.dk