Røde Orm på Moesgaard

I et unikt samarbejde mellem Det Kongelige Teater, Moesgaard Museum og Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 omdannes taget på Moesgaard Museum i maj og juni til en gigantisk scene for fortællingen om Røde Orm.

 

Billetsalg

Billetter til friluftsforestillingen Røde Orm købes hos Det Kongelige Teater.
Du kan købe dine billetter på Det Kongelige Teaters hjemmeside eller ringe til teatrets billetcenter på 33 69 69 69. Billetpriser fra 95 kr. - 550 kr.
Spørgsmål om forestillingen, billetter, handicappladser mv. besvares af Det Kongelige Teater på telefon 33 69 69 69 eller på mail: billet@kgl.dk

Spilleperiode og spilletid

Røde Orm har premiere 24. maj og spiller frem til lørdag 1. juli 2017. Der spilles ikke søndage og mandage.
Forestillingen begynder kl. 20.30 og forventes at vare ca. 2 1/2 time inklusiv pause.

Der er nummererede stolepladser i 5 forskellige blokke. I blok B er der 6 handicappladser med tilhørende ledsagerplads. Pladserne er ikke overdækkede.  

Museets åbningstider 

På de dage, hvor der spilles forestilling, vil museet være åbent til kl. 20.00. Det gælder også de onsdage, hvor museet ellers plejer at have åbent til kl. 21. Se spilledagene her. Alle øvrige dage gælder museets normale åbningstider.

Mad og drikke

Moesgaard Museums café tilbyder forhåndsbestilling af en lækker vikingeinspireret picnicmenu med forskellige kolde retter. Vikingeskrinet skal bestilles på forhånd sammen med køb af billetter til Røde Orm. Har du allerede købt billetter til Røde Orm og ønsker at bestille en menu, kan du kontakte Det Kongelige teaters callcenter på telefon 33 69 69 69. Vikingeskrinet kan også købes i Moesgaard Museums webshop.

Er I en større gruppe, der gerne vil se forestilingen sammen, kan I bestille plads i et særligt spisetelt eller reservere bord i museets café læs mere 

I forbindelse med Røde Orm forestillingen vil der blive solgt drikkevarer og snacks i publikumsområdet før forestillingen og i pausen.

Transport og parkering 

Moesgaard Museum har gratis parkering uden tidsbegrænsning ved udstillingsbygningen og omliggende parkeringsarealer. Der er særskilt busparkering nedenfor museet. Få flere informationer om parkering og hvordan du finder vej til Moesgaard Museum. Der vil i forbindelse med forestillingen blive indsat ekstra busser fra Aarhus midtby og der bliver etableret ekstra parkeringspladser i nærheden af museet. Nærmere information følger.