Røde Orm på Moesgaard

I et unikt samarbejde mellem Det Kongelige Teater, Moesgaard Museum og Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 omdannes taget på Moesgaard Museum i maj og juni til en gigantisk scene for fortællingen om Røde Orm.

 

Billetsalg

Billetter til friluftsforestillingen Røde Orm købes hos Det Kongelige Teater.
Du kan købe dine billetter på Det Kongelige Teaters hjemmeside eller ringe til teatrets billetcenter på 33 69 69 69. Billetpriser fra 95 kr. - 550 kr.
Spørgsmål om forestillingen, billetter, handicappladser mv. besvares af Det Kongelige Teater på telefon 33 69 69 69 eller på mail: billet@kglteater.dk 

Spilleperiode og spilletid

Røde Orm har premiere 24. maj og spiller frem til lørdag 1. juli 2017. Der spilles ikke søndage og mandage.
Forestillingen begynder kl. 20.30 og forventes at vare ca. 2 1/2 time inklusiv pause.

Der er nummererede stolepladser i 5 forskellige blokke. I blok B er der 6 handicappladser med tilhørende ledsagerplads.

Siddepladserne er ikke overdækkede. Vi anbefaler, at man medbringer regnslag og varmt tøj og også gerne et tæppe, da det bliver køligt ud på aftenen.

Museets åbningstider  - få 50 % rabat med din Røde Orm billet

Fra tirsdag - lørdag i perioden 24. maj - 1. juli, hvor der spilles forestilling, vil museet være åbent til kl. 20.00. Det gælder også de onsdage, hvor museet ellers plejer at have åbent til kl. 21. OBS! Vær opmærksom på, at museumscafeen lukker for servering kl. 17 ( køkkenet for varm mad kl. 16) Herefter serveres kun forudbestilt menu.

Hvis du ønsker at spise aftensmad i forbindelse med dit besøg og inden aftenens forestilling skal du bestille menu eller picnickurv på forhånd. Fra kl. 18 serveres kun forhåndsbestilt menu. Bestil menu eller picnickurv her

Bestilte picnickasser skal afhentes i Røde Orm-området bag tribunen.

Se spilledagene her

Du får halv pris på entreen til Moesgaard Museum,hvis du viser din Røde Orm billet på dagen, hvor du skal se forestillingen. Så benyt lejligheden til at tage en fridag med familien eller vennerne og besøg bl.a. museets vikingeudstilling, som i anledning af Røde Orm får tilført en ekstra viking, Orm, som man følge på togt ud i verden. Udover de permanente udstillinger viser museet særudstillingen Rejsen - en filmudstilling om menneskets grundvilkår.

Læs mere om museets udstillinger

Mad og drikke

Moesgaard Museums café tilbyder en lækker vikingeinspireret picnicmenu i et vikingeskrin med forskellige kolde retter. Menuen kan nydes på museets tag, på græsarealerne i området omkring museet eller i spiseteltet i publikumsområdet. Vikingeskrinet skal bestilles på forhånd sammen med køb af billetter til Røde Orm. Har du allerede købt billetter til Røde Orm og ønsker at bestille en menu, kan du kontakte Det Kongelige teaters callcenter på telefon 33 69 69 69. Vikingeskrinet kan også købes på forhånd via Moesgaard Museums webshop.

Eksklusiv to retters menu

Der er også mulighed for at nyde en eksklusiv to retters menu med drikkevarer i museets cafe inden forestillingen. Der skal bestilles plads og menu på forhånd.
Læs mere

Er I en gruppe på min. 20 personer, kan I ved bestilling af vikingeskrinet reservere plads i spiseteltet. læs mere 

Pausedrinks - bestil på forhånd

Før og under forestillingen vil der blive solgt drikkevarer og snacks i publikumsområdet.
Du kan med fordel forudbestille og betale dine pausedrikkevarer og gå direkte i spiseteltet i pausen uden at stå i kø. Drinkskupon for 1 person med fri adgang til øl, vin og vand kr. 50

Køb drinkkupon her 

Tag med på en temarundvisning

Har du lyst til at komme bag om Røde Orm og Moesgaard Museum? Så tag med på en ekstraordinær temarundvisning inden forestillingen med Det Kongelige Teater. Rundvisninger er kl. 17 og kl. 19 og koster 75 kr. Læs mere og bestil her

Transport og parkering

Der bliver tæt trafik på adgangsvejene til Moesgaard Museum inden forestillingen og vi anbefaler derfor, at man kommer i god tid.

Tag bussen - bybus 18 kører til Moesgaard Museum fra Aarhus Midtby (Park Alle). Der køres efter normal køreplan og indsættes ekstra busser efter behov.

Regionalbus linje 100 har stoppested på Oddervej i nærheden af museet. Stå af på Oddervej og gå en lille kilometer ad den smukke Moesgård Allé til museet. 

Gratis parkering

Der etableres ekstra parkeringspladser nord for Moesgaard Museum i forbindelse med Røde Orm. Kommer I i bil vil der derfor være gratis parkeringsmulighed på p-plads ved Ny Moesgårdvej - indkørsel via Emiliedalsvej.
OBS! Der kan ikke køres til den gratis parkeringsplads via den almindelige adgangsvej til Moesgaard Museum. Ny Moesgårdvej er på strækningen til og fra museet indrettet som bussluse og derfor ikke farbar for personbiler.

Se kort over adgangsveje og hvordan du finder gratis parkeringplads her

Fra parkeringspladsen er der 7-10 minutters gang ad skovsti til Moesgaard Museum.

Drop off og handicapparkering

Der vil være ind og udstigningsmulighed tæt på museet for biler med passagerer samt dårligt gående.

Der er ligeledes handicapparkering ved museet.

Reserver og parker tættere på

Vil du være sikker på at kunne parkere helt tæt på forestillingsområdet, kan du forhåndsreservere og betale for en p-plads på et særligt parkeringsområde tæt på Moesgaard Museum. Reservering og betaling skal ske via Det Kongelige Teaters hjemmeside. Pris for reserveret parkering 40 kr. Det særlige p-område åbner kl. 17. 

Har du reserveret parkering, skal du benytte den almindelige adgangsvej til museet via Oddervej/ Moesgård Allé og vil få anvist plads ved ankomst.

Se kort over p-områder og tilkørselsveje

Reservér og køb parkering på Det Kongelige Teaters hjemmeside her