Menukort
Fra kl. 10.00 - 16.00
Kolde retter
Salat | 105 |
Hjertesalat, radiser, agurk, ristede hasselnødder og dressing på hvidløg og Vesterhavsost. (Vegansk med hyldeblomst-vinaigrette) + kylling 35 kr. | |
Fisk | 145 |
Røget fisk med sommersalater, asparges, aromatiske urter og yuzu-mayo. (Laktosefri) | |
Tatar | 145 |
Tatar af dansk okse med syltede løg, sprøde kartoffelchips, urter og løvstikkemayo. (Gluten- og laktosefri) | |
Hyggebræt (min. 2 kuverter) | 250 |
Ost fra Arla Unika og charcuteri af økogris fra Troldgården med mayo, sennep, pesto eller tapanade. | |
Varme retter
Hotwings | 155 |
Hotwings af kylling fra Hopballe Mølle i mild BBQ med forårsløg og ristet sesam – med sommerkål marineret i vinaigrette af urter og blomster. (Gluten- og laktosefri) | |
BBQ-Blomkål | 125 |
Blomkålsbuketter i mild BBQ med forårsløg og ristet sesam – med sommerkål marineret i vinaigrette af urter og blomster. (Glutenfri- og laktosefri) | |
Lette retter – også til børn
Kyllingesalat | 70 |
Kyllingesalat af kylling fra Hopballe Mølle på rugbrød med salater og urter. (Laktosefri) | |
Sliders (2 stk) | 115 |
To miniburgere med pulled vildsvin, salat, agurkerelish, og bøgerøget mayo. (Laktosefri) | |
Snacks
Hyggesnacks | 105 |
Flæskesvær af økogris fra Troldgaarden. Oliven. Salte mandler. (Gluten- og laktosefri) | |
Ved fødevareallergi er man meget velkommen til at kontakte cafeens personale ved ankomst til museet. Det er således muligt at tilpasse flere af retterne.
Der er som udgangspunkt altid mulighed for gluten- og laktosefri brød og kager.
Onsdagsbuffet
Ønsker du at bestille bord til vores onsdagsbuffet har du mulighed for at gøre det her. BOOK BORD HER