Sommermenu

Udover vores menukort har vi altid et lækkert udvalg af forskellige kolde retter at vælge imellem

Menukort

Fra kl. 10.00 - 16.00 

Kolde retter

Salat 105
Hjertesalat, radiser, agurk, ristede hasselnødder og dressing på hvidløg og Vesterhavsost. (Vegansk med hyldeblomst-vinaigrette) + kylling 35 kr.
   
Fisk 145
Røget fisk med sommersalater, asparges, aromatiske urter og yuzu-mayo. (Laktosefri)
   
Tatar 145
Tatar af dansk okse med syltede løg, sprøde kartoffelchips, urter og løvstikkemayo. (Gluten- og laktosefri)  
   
Hyggebræt (min. 2 kuverter) 250
Ost fra Arla Unika og charcuteri af økogris fra Troldgården med mayo, sennep, pesto eller tapanade.  
   

Varme retter

Hotwings 155
Hotwings af kylling fra Hopballe Mølle i mild BBQ med forårsløg og ristet sesam – med sommerkål marineret i vinaigrette af urter og blomster. (Gluten- og laktosefri)
   
BBQ-Blomkål 125
Blomkålsbuketter i mild BBQ med forårsløg og ristet sesam – med sommerkål marineret i vinaigrette af urter og blomster. (Glutenfri- og laktosefri)
   

Lette retter – også til børn

Kyllingesalat 70
Kyllingesalat af kylling fra Hopballe Mølle på rugbrød med salater og urter. (Laktosefri)
   
Sliders (2 stk) 115
To miniburgere med pulled vildsvin, salat, agurkerelish, og bøgerøget mayo. (Laktosefri)
    

Snacks 

Hyggesnacks 105
Flæskesvær af økogris fra Troldgaarden. Oliven. Salte mandler. (Gluten- og laktosefri)
   

 

Ved fødevareallergi er man meget velkommen til at kontakte cafeens personale ved ankomst til museet. Det er således muligt at tilpasse flere af retterne.
Der er som udgangspunkt altid mulighed for gluten- og laktosefri brød og kager.

 

Onsdagsbuffet
Ønsker du at bestille bord til vores onsdagsbuffet har du mulighed for at gøre det her. BOOK BORD HER           

 

30-60% økologi i caféen på Moesgaard Museum.