Booking og praktisk info

Skoler for børn og unge under 18 år samt ungdomsuddannelser har gratis adgang til museet

Booking

Booking af undervisningsforløb skal foregå på mail; undervisning@moesgaardmuseum.dk eller tlf. 87394170.
Telefontid man-fredag mellem kl. 8.30-10.00 - Ring i god tid.

Forløb af 1 times varighed koster 600,-

Forløb af 1,5 times varighed koster 750,-

Forløb af 2 timers varighed 900,-

Vi anbefaler max 25 elever pr. forløb. Hvis I har flere elever med, foreslår vi, at I booker to forløb. Kom i god tid. Ved forsinkelser forbeholder vi os ret til at ændre i forløbet. Meld venligst jeres ankomst i receptionen.

Når du booker

Venligst oplys følgende ved booking:

• Kontaktperson med telefonnummer og mail adresse
• Skolens navn og adresse og telefonnummer
• Klassetrin, antal elever, samt lærere (max 2 pr forløb)
• Navn på forløb, samt ønskede dato og tidspunkt.
• Skolens EAN nr.

Kom på egen hånd

Besøger I Moesgaard Museum på egen hånd kom kl. 10.30 – meld venligst jeres ankomst i receptionen.

Hvis I kommer på egen hånd, anbefaler vi at I booker tid, hvilket foregår på mail booking@moesgaardmuseum.dk. Oplys venligst antal og tidspunkt for jeres besøg. I tilfælde af stort besøgstal, må der forventes anvisning af alternativ dato eller tidspunkt, så jeres besøg kan blive så godt som muligt.

Frokost

I er velkommen til at spise jeres medbragte mad i vores madpakkerum, som er beliggende i nærheden af garderoben. Når vejret tillader det, anbefaler vi, at I nyder den smukke natur, og sidder udenfor.

Garderobe

Der vil blive anvist garderobebure til overtøj og tasker.

Vi glæder os til at se jer på Moesgaard Museum.

Gratis undervisningsforløb

For skoler i Århus kommune dækker ULF udgifterne til forløb.

Før I booker, og forventer at få dækket udgifterne gennem ULF, skal I klikke på linket herunder. Tak