Moesgaard Highlights - magt i oldtiden

Kom på guidet tur i Moesgaards permanente udstillinger og få highlights om magt i oldtiden.

På denne tur gennem alle Moesgaards oldtidsudstillinger, rejser du bagud i tiden for sammen med museets dygtige guider at finde arnestedet for magten i Danmark. Hør om Margrethe I’s konsolidering af magten i sit storrige. Hvorfra hun får magten og hvordan Danmark bliver samlet i vikingetiden. Kom tæt på de store offerfund fra Illerup Ådal, Grauballemandens ofring som en magtdemonstration og jernalderens mange krige, og lær mere om hvordan bronzealderens gravhøje er et udtryk for brug af magt. Og ikke mindst, hvor al den magt kommer fra? Hvad satte egentlig gang i hele denne gigantiske magtintrige, som trækker spor helt op til vores liv?

Book

Book en guidet tur til Moesgaard Highlights - magt i oltiden.
Skriv til
booking@moesgaardmuseum.dk eller ring på 87 39 40 00 og hør mere.