Hvad kan jeg opleve?

Besøg en af Danmarks mest populære seværdigheder, og få en unik familieoplevelse, mens I bliver klogere på fortidens og nutidens mennesker.

Kom tæt på mennesket

På Moesgaard Museum kommer du som gæst helt tæt på både fortidens og nutidens mennesker gennem scenograferede og dramatiserede fortællinger. Udstillingerne er baseret på den nyeste forskning og teknologi med det formål at gøre dig klogere på mennesket på en underholdende og overraskende måde. 
 

Oplev stenalderen på Moesgaard.

Udstillinger for hele familien

- når virkelighed overgår fantasi

Med vores udstillinger skaber vi rammerne for samvær og oplevelser på tværs af alle generationer. Besøg en stenalderjættestue med virtual reality-briller, rør ved en ægte runesten fra vikingetiden eller deltag i et jernalderslag, hvor du befinder dig midt på slagmarken. Vær klar til at blive begejstret. Vi glæder os til at fortælle dig historien om mennesket.

Læs mere om udstillingerne

  

Gå tur på taget på Moesgaard Museum.

Tæt på skov, strand og vandløb

- slap af i det smukke guldalderlandskab

Museets naturskønne beliggenhed indbyder til vandreture ved skov og vand, men man kan også benyttes sig af områdets rekreative områder, hvad enten den foretrukne aktivitet er vandring, lystfiskeri, mountain biking eller kajakroning.

Besøg også skovmøllen, stavkirken, herregården eller den spændende oldtidssti.  

Læs mere om naturen ved museet

 

Aktiviteter for hele familien

- få en autentisk oplevelse til en Moesgaard-begivenhed

Moesgaard Museum danner året rundt rammer om begivenheder for børn og voksne. 

Se kalenderen med kommende aktiviteter

Terassen på Moesgaard Museum er en seværdighed i sig selv og indbyder til familiehygge.

Arkitektur og gastronomi 

- nyd arkitekturen over et fantastisk måltid

Selvom bygningen forekommer at være en del af områdets kuperede terræn, hæver museumsbygningen sig flot over det historiske landskab. Med den arkæologiske udgravning som inspiration til bygningens særlige arkitektur, afslører bygningen sine underjordiske udstillinger på flere niveauer.

Prøv lækre, varme og kolde retter i museets café eller på museumsterrassen, hvor du kan nyde de nordisk inspirerede delikatesser. Du kan også finde en unik souvenir til familien og gøre et fund i museumsshoppen

Læs mere om museumsbygningen

Udsigt fra Moesgaard Museum.

 

Husk at købe billet inden dit besøg

Du skal købe din entrébillet til museet på forhånd online. For at sikre alle gæster en tryg og behagelig oplevelse, sælges et begrænset antal billetter i såkaldte ’time slots’. Det betyder, at du på forhånd skal købe billet til et ankomsttidspunkt på en valgt dato. På den måde sikrer vi, at der ikke opstår køer og trængsel, og der fortsat er god plads til alle.

Køb billet til Moesgaard

Åbningstider, parkering og billetpriser

- få alt det praktiske på plads

På Moesgaard Museum har alle børn og unge under 18 år gratis entré. Når bilen skal parkeres, koster det heller ikke noget. Museet er åbent tirsdag til søndag og åbner kl. 09.00 og lukker kl. 17.00 - onsdag dog først kl. 21.00. 

Se museets åbningstider

Se billetpriserne

Læs mere om parkering