Bliv medlem af Klub Moesgaard

Få ubegrænset adgang til museets udstillinger i et helt år sammen med en ledsager. Et medlemskort giver dig desuden tilbud og rabatter i forbindelse med arrangementer og foredrag.

 

Du kan vælge mellem to slags medlemskaber. Det ene kalder vi Klub 1+1. Det er et personligt medlemskab, hvor du kan tage en ledsager gratis med, når du besøger museet. Du får alle de gode tilbud og rabatter, som er beskrevet længere nede. Det andet kalder vi Klub 2+2. Det er et medlemskab for to personer, der deler samme husstand. Med et Klub 2+2 medlemskab får I begge fri adgang til museet og kan hver tage en ledsager gratis med. I får begge adgang til tilbud og rabatter*.

Klub Moesgaard medlemsfordele

Fri entré i et helt år

Klub 1+1: Fri entré for dig Tag gratis en ledsager med.

Klub 2+2: Fri entré for to personer i samme husstand. I kan hver tage en ledsager gratis med.

Gå uden om billetkøen

Som klubmedlem kan du gå uden om køen til billetsalget og scanne kortet ved indgangen til selve udstillingerne.

Rabatfordele

25% rabat på Moesgaard Museums egne publikationer
10% rabat på varer i museets shop (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)
10% rabat i museets café
50 % rabat på entre til Odder Museum

Særlige tilbud

Særlige medlemstilbud i forbindelse med arrangementer og events. 

Få nyhederne først

Få nyheder om museets udstillinger og tilbud om arrangementer via Klub Moesgaards nyhedsbrev, som vi sender til dig på mail.

Priser

Klub 1+1

Voksne (+18 år) 475 Kr.
Pensionister (+65 år) 410 Kr.
Studerende m. studiekort  410 Kr.

 

Klub 2+2

 

Voksne (+18 år) 650 Kr.
Pensionister (+65 år) 570 Kr.
Studerende m. studiekort  570 Kr.

 

*Ønsker du at konvertere dit personlige Klub 1+1 medlemskab til 2+2, sørger vi for at kompensere for de resterende måneder på dit nuværende medlemskab. Bare spørg i museets billetsalg.

Klub Moesgaard medlemskab kan købes i museets billetsalg. Hvis du ombytter din entrébillet til et årskort samme dag, som du har købt billetten, refunderer vi billetten. Et medlemskab gælder ét år fra købsdato.

Du kan også glæde andre ved at give dem et Klub Moesgaard medlemskab som gave. Det kan du gøre ved at købe et gavekort til klubmedlemskab enten i museets billetsalg eller på webshoppen.