Menu forfædre

Smag på maden, som vores forfædre spiste. Korn, rodfrugter og vildt udgør grundelementerne i menuen, som er spækket med danske råvarer, der er kendt helt tilbage til stenalderen.

 

 Menu

 

 

Bedesalat med hybenrose og fennikel

**

Salat med korn, kerner, brændenælde og æble

**

Marineret kål med persille og hindbær

** 

Cremet kartoffelmos med bakskuld (saltet, tørret og røget fladfisk) og løvstikke

**

Rodfrugter pocheret i urtete

**

Stegt vildsvin med timian og hvidløg

**

Stuvede skovsvampe med løg og sankede urter

**

Røget kålsuppe med bagte løg og persille

**

Sødt fra egen konditor

                       

Pris pr. person:  295 kr. 
Inkl. kaffe, excl. øvrige drikkevarer

Menuen serveres d. 9. september, 7. oktober og 11. november.

 

Køb billet