Regler for fotografering

Du må gerne tage billeder på museet til eget brug, men uden blitz. Læs reglerne herunder. Kommerciel fotografering skal aftales på forhånd.

Foto og video til privat brug

Du må gerne fotografere på Moesgaard Museum til privat brug. Al fotografering skal ske under hensyntagen til øvrige museumsgæster.

Brug af stativ eller blitz og anden ekstra belysning er ikke tilladt i udstillingerne. De udstillede genstande kan tage skade af for meget lyspåvirkning. På udendørsområder og i foyeren må stativ og blitz benyttes i begrænset omfang og under hensyntagen til øvrige gæster.

Du må gerne dele billeder taget på museet på dine personlige profiler på sociale medier. Men husk ikke at dele billeder af andre besøgende uden deres tilladelse. Del gerne dine fotos under hashtagget #momu eller #moesgaardmuseum.

Er du i tvivl om fotografering eller andet, når du besøger museet, så spørg gerne vores servicepersonale.

Optagelser til kommercielt brug

Fotos og videooptagelser til kommercielt brug må kun ske efter forudgående aftale og skriftlig tilladelse fra museet. Der er særlige betingelser og priser for kommercielle optagelser. Kontakt kommunikationsafdelingen på mail eller ring 87394000.