Efterårsferie med alverdens sko 

Oplev skohåndværk, personlige skohistorier og handel med fodtøj, når Moesgaard Museum i efterårsferien sætter fokus på sko fra hele verden.

Mød kongelige støvlemagere fra Bhutan

HVER DAG 12.-19. OKTOBER KL. 11.00-13.00 & 14.00-16.30

I efterårsferien får Moesgaard besøg af to kongelige støvlemagere fra Bhutan, Jangchubla og Thinlay Wangzom, som man også kan høre om i udstillingen. De viser deres håndværk og laver de flotte, farverige og mønstrede støvler.
 

Moesgaard Skomarked

LØRDAG 19. OKTOBER KL. 12.00-16.00

Lørdag forvandler vi foyeren til et farverigt skomarked for museets gæster. Har du sko derhjemme, du ikke kommer til at bruge mere, så tag dem med. Måske finder dine sko nye ejere. Eller måske finder du lige netop det par sko, som du ikke vidste du manglede.

Sådan gør du: Skomarkedet foregår ved, at du henvender dig ved markedsinformationen i foyeren. Her vil du modtage et salgstæppe og få anvist en plads i foyeren. Du styrer selv dit salg med Mobilepay eller kontanter, og det er kun tilladt at sælge sko som privatperson.

Udstil dine sko på Moesgaard

HVER DAG 12.-18. OKTOBER KL. 11.00-16.30

Vi vil gerne høre din historie, hvis du ejer et par særlige sko. Tag dem med på Moesgaard, så skaber vi hver dag en personlig udstilling, hvor din sko-historie bliver fortalt.

Sådan gør du: Du medbringer dine særlige sko og laver en ”genstandstekst” med informationer omkring ejer, alder af sko, beskrivelse etc. Du modtager efterfølgende en skobillet, så du kan afhente dine sko igen. Du kan udstille dine sko hele ugen, eller blot i den tid du er på museet - valget er dit.