Efterårsferien på Moesgaard

Besøg Moesgaard i efterårsferien og få en sjov og spændende oplevelse, når hele familien sammen løser opgaver og gåder i museets udstillinger med spillet 'Professor Rebus og fortidens gåder'

Eventyrere søges!

Snarrådige, kløgtige, videbegærlige og nysgerrige børn (samt barnlige sjæle) søges til fuldførelse af vigtige studier. Gåder i mange tidsaldre. Sikkerhed for tilegnelse af ny viden, garanteret!

- Prof. Rebus, Moesgaard Museum

Om Professor Rebus og fortidens mysterier

Spillet består af otte opgaver og gåder af forskellige sværhedsgrader, så hele familien kan være med. Gåderne tager hver især mellem 15-30 minutter at løse og I kan løse alle opgaverne på én gang– eller komme igen og løse resten en anden dag. Bare husk at tage spillet med.

I skal bl.a.:

  • Finde forfaderen på evolutionstrappen
  • Opdage dyrene, der trækker solen på bronzealderens himmelatlas
  • Tage på togt med vikingerne og finde porten til Volga
  • Finde det femte element i middelalderen
  • Og meget mere

Vil du være med til at spille? Gør følgende:

Køb billetter til dig og familien til den dag og det tidspunkt, I vil komme på. Husk børn under 18 år er gratis (men skal stadig booke billet). 
Køb entrébillet til Moesgaard

Dernæst køber du spillet Professor Rebus og fortidens gåder enten i museets webshop nu eller på museet, når du kommer. Køber du i webshoppen, får I spillet udleveret, når du ankommer Her får I også en kort vejledning til, hvordan I spiller spillet.

 

Spillet kan bestilles allerede nu og udleveres på museet i perioden 10.-18. oktober, hver dag fra 9.00-16.00. Køb spillet online nu

 

Hvem er spillet for?

Spillet er for børn OG voksne, men særligt for de 8-15-årige, der har en forkærlighed for at løse gåder og opklare mysterier. 

Er det sikkert ift. Corona?

Det er JERES spil, og I må tage det med hjem bagefter. Der er derfor ingen andre familier, der har rørt ved spillet før jer. I går selv rundt som familie og løser gåderne i den rækkefølge og tempo, der passer til jer, og I kan tilpasse det ift. hvor mange mennesker, der er. Når I ikke alle opgaver, kan I tage spillet med, næste gang I besøger museet, og løse resten.