Mød museet

Vi ønsker et aktivt samarbejde med vores partnere. Det er vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere involveres i museet og dets udvikling. Som partner kommer man derfor helt tæt på museets alsidige arbejde med formidling og forskning. 

Det sker gennem faste morgenmøder, en årlig netværksmiddag med ledsager og invitationer til pre openings. Hertil kommer 'det lille ekstra', når museet ad hoc inviterer til eksklusive besøg på aktuelle udgravninger eller til særlige events på museet.

Eksempler på tidligere netværksarrangementer

Morgenmøder

Nutidens migrations- og flygtningekrise set og forstået gennem fortidens folkevandringer. Jeanette Varberg, arkæolog.

Advisory board sessioner med dialog om museets udvikling, konsolidering og forskningsmæssige relevans for erhvervslivet. 

'Smugkig bag kulisserne' - på kommende særudstillinger, på processerne bag, når internationale fund skal udstilles i Aarhus samt indblik i nyeste viden fra udgravninger og forskning.

Netværksmiddage

Partnere og ledsagere har gennem en god blanding af fakta og fortællinger, smagsoplevelser og skæve indslag været tæt på flere historiske perioder og temaer.

Historien sættes i spil gennem mjødsmagning og mytefortællinger, introduktion til vikingetidens Emma Gad, østers på taget 'stenalderstyle', gættelege om stenalderens genstande, bueskydning, middelaldermusik, autentisk mad fra fortiden og meget mere.