BLUE WATER SHIPPING A/S

Blue Water Shipping
– mere end et transportfirma

Blue Water Shipping er global udbyder af skræddersyede transport- og logistikløsninger designet specifikt til at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Uanset hvilken type gods vi transporterer og uanset destinationen, tilfører vi merværdi til vores kunders forsyningskæde. Men vi er mere end et traditionelt transportfirma.
Siden virksomheden blev stiftet for over 40 år siden har vores ambition været at give vores kunder den højeste kvalitet og den bedste service i branchen. Vores fundament er viden, årtiers erfaringer og dedikerede medarbejdere.
Mere end 1.500 specialiserede medarbejdere fra over 65 kontorer verden over og et omfattende netværk af agenter og partnere gør vores organisation fleksibel. Derfor kan vi skabe de bedste løsninger hurtigt og effektivt.
Vi holder, hvad vi lover.


Samarbejdet med Moesgaard Museum
– fordi vi støtter lokalt

For os repræsenterer Moesgaard Museum især læring, videndeling og forskning. Det kan vi relatere til Blue Water. Vi ønsker også at lære, dele vores viden og være proaktive i vores arbejde. På den måde deler vi de værdier, som Moesgaard Museum står for, og derfor støtter vi museet, så vi sammen kan sikre en fortsat udvikling.
Vi har altid gjort meget ud af at være placeret tæt på markederne og vores kunder. Derfor ønsker vi også at støtte det lokale kulturliv, der hvor vi er repræsenteret med egne kontorer. På den måde kan vi tage del i udviklingen i verden omkring os samt bidrage på en positiv måde til det lokale liv og samfund.

Jan Dam Poulsen, General Manager, Blue Water Shipping
Læs mere på bws.net