DLA Piper

Om DLA Piper

I foråret 2017 blev LETT en del af den internationale advokatvirksomhed DLA Piper.

DLA Piper er et globalt advokatfirma med kontorer i mere end 30 lande i Nord- og Sydamerika, Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien og Stillehavsområdet. Med 4.200 advokater på verdensplan kan vi rådgive vores klienter inden for alle juridiske problemstillinger i hele verden. I Danmark har vi over 150 advokater fordelt på vores kontorer i Aarhus og København. Vi er anbefalet af førende rankinginstitutter som Legal 500 og Chambers & Partners og har som målsætning at blive oplevet som en naturlig forretningspartner, der bidrager til værdiskabelse. Derfor leverer vi juridiske løsninger, der ikke blot handler om juraen, men hvor der også tages højde for relevante forretningsmæssige overvejelser og risici.

I en konkurrencepræget branche er investeringer i innovation og globalt udsyn afgørende for at levere den stadig høje kvalitet, som markedet og klienterne efterspørger. Med baggrund i vores nye globale tilstedeværelse har vi fået en fantastisk platform med stærke værktøjer, attraktive uddannelsesprogrammer og interessante netværk, der gør vores ydelser endnu mere ønskværdige for både eksisterende og nye klienter.

Samarbejdet med Moesgaard Museum

I DLA Piper har vi tradition for at støtte og tage aktiv del i kulturlivet. Vi støtter Moesgaard Museum, fordi vi gerne vil medvirke aktivt til at værne om den danske kulturarv og understøtte synergierne, der derved opstår mellem kultur, natur og arkitektur samt erhvervslivet. Samtidig vil vi gerne bidrage til en fortsat positiv udvikling af museet til gavn for os alle. Samarbejdet med Moesgaard Museum giver samtidig DLA Piper mulighed for at anvende museets faciliteter og omgivelserne aktivt til arrangementer for vores medarbejdere, klienter og samarbejdspartnere.

Peter Rønnow, partner og advokat, DLA Piper
Læs mere på dlapiper.com