EPINION

Om Epinion

Epinion er et af Skandinaviens største konsulent- og analysefirmaer med samarbejdspartnere i hele verden. Vi beskæftiger mere end 150 fastansatte medarbejdere og 500 interviewere i Europa og Sydøstasien.
Epinions fokus er at levere services, der giver viden til at træffe velfunderede beslutninger. Epinion har stærke kompetencer i en række brancher og sektorer, og vi har oftest langvarige samarbejdsrelationer med vore kunder, hvor vi løbende leverer konkrete forretningsindsigter præget af høj kvalitet.

Samarbejdet med Moesgaard Museum

Gennem en lang række projekter inden for turisme og destinationsudvikling, transport og luftfart, landdistrikts- og byudvikling samt branding og markedsføring af attraktioner har Epinion oparbejdet en solid erfaring om oplevelsesøkonomien og dens store betydning for aktiviteter og attraktivitet i et område. Epinion er aktiv medspiller i kultur og fritidslivet gennem en række samarbejdsaftaler ud fra et grundlæggende ønske om at sikre udviklingen af de bedste attraktioner og konkret støtte Moesgaard Museums vision om at skabe tankevækkende og vedkommende museumsoplevelser i verdensklasse.


Læs mere på epinion.dk