Flintholm Global Telemarketing A/S

Flintholm Global Telemarketing A/S (FGT)

FGT arbejder med telemarketing og Business Research. Vi er det sikre, erfarne og pålidelige valg, når det drejer sig om at opspore nye kundemuligheder lokalt, regionalt eller globalt på B2B markedet.

FGT tilbyder en bred vifte af telemarketingservices, og det er FGT's mission at sørge for, at du hele tiden beskæftiger dig med potentielle kunder, der er seriøst interesserede i dit produkt eller din service. Det sker f.eks. ved at identificere nye kunder og etablere kontakt til de oprigtigt interesserede. I telemarketingprocessen fokuserer vi på at have en positiv og vedkommende dialog, som sikrer, at vi på seriøs vis får afdækket, hvilke virksomheder der har et reelt behov og en interesse i dialog med din virksomhed.

Samarbejdet med Moesgaard Museum

”For FGT er det helt naturligt at bakke op om det nye, fantastiske Moesgaard Museum.

Hos FGT har vi kunder og medarbejdere fra alle dele af verden, og for dem er et besøg på Moesgaard Museum et absolut must.
Med det nye Moesgaard Museum har vi fået en unik mulighed for at vise omverdenen, at Aarhus - også i forhistorisk tid – var et sted man regnede med. Hvor der var mængder af handel, kunst og læring og - ikke mindst - mange nyttige kontakter ud til fjerne destinationer, der bragte udvikling og velstand til vores region.

I princippet sker der helt det samme i nutiden, hvor de lange spændende historiske linjer på Moesgaard Museum peger frem på nutidens globale liv i Aarhus.”

Michael Flintholm, Direktør FGT
Læs mere på fgt.dk