MONTRA ODDER PARKHOTEL

Om Montra Odder Parkhotel

Vi er et formålsindrettet 4 stjernet kursus og konferencehotel i byen ved vandet. Her går personlighed og ægte værtskab hånd i hånd for at sikre, at du får maximal tryghed og værdi af investeringen. AV support og rådgivning fra start til slut. 

Hyggelig stemningsfuld restaurant med kulinariske oplevelser og en unik vinkælder til den eksklusive middag. Hotellet ligger tæt på Aarhus, Horsens og Skanderborg. Tæt på E45 og blot 5 min fra bus og tog, smukt omkranset af praktiske og anvendelige grønne arealer. Gratis parkering er en selvfølge.

Hos os går troværdighed og tillid går forud for alt andet. Her kan der slappes af i hjemlige men eksklusive omgivelser – hvad enten det er for at overnatte, nyde en gourmetmiddag, afholde kurser, konferencer eller deltage i private selskaber.

Samarbejdet med Moesgaard Museum

Vi støtter og samarbejder med Moesgaard Museum, fordi vi gerne vil sikre Montra Odder Parkhotels mange kulturinteresserede gæster oplevelser i international klasse.
Moesgaard Museums mangfoldige tilbud, den høje service og geografiske beliggenhed er til stor glæde for hotellets gæster i dag og i fremtiden.

Thomas Weifenbach Jensen, direktør
Læs mere på ophotel.dk