Møder og konferencer

Arrangementer for erhvervslivet på Moesgaard Museum

Moesgaard Museum tilbyder en oplevelse i verdensklasse med arkæologiske og etnografiske udstillinger. Historie, arkitektur og natur smelter sammen i en attraktion, der giver optimale rammer for møder og konferencer. Museet er tegnet af Henning Larsen Architects og er indrettet med lyse, imødekommende møde- og konferencelokaler med moderne av-udstyr.

De unikke omgivelser gør møder og konferencer på museet til en enestående oplevelse. Museet har både mindre mødelokaler og større konferencefaciliteter, og vores professionelle personale står klar til at hjælpe med planlægningen af jeres næste arrangement.

Møderne kan krydres med en pause i udstillingsrummene eller i guldalderlandskabet lige udenfor vinduet. I udstillingerne sætter museet nye standarder for formidling af kulturhistorie og gør fortiden levende og vedkommende for mødedeltagerne. Udenfor byder omgivelserne på både skov og strand, så mulighederne for et vellykket arrangement er mange.

Billetpriser for grupper

Er din gruppe over 21 personer, koster entrébilletten 150 kr./pers. Er der under 21 personer i gruppen, er entréprisen 160 kr./pers. Børn har gratis entré.

Arrangementer på Moesgaard Museum

Dagsmøder
Konferencer
Kurser
Seminarer
Workshops
Produktpræsentationer
Receptioner
Personaleudflugter
Og meget mere ...


For yderligere information og booking kontakt:
Alexandra Clausen

Events & Meetings
Mail: anc@moesgaardmuseum.dk
Telefon: 40477794

Telefon tider: Tirsdag - Fredag 09.00 - 15.00