Aarhus Summer Dance 2019

Under sommerhimmelen kan publikum den 17. og 18. august opleve noget af det bedste indenfor moderne dans og ballet kurateret af Dansk Danseteater.

Årets program byder blandt andet på et helt nyt og sommerligt værk af Dansk Danseteaters kunstneriske leder og chefkoreograf Pontus Lidberg med Dansk Danseteaters dansere. Derudover består programmet af flere spændende gæsteoptrædener og værker skabt af blandt andet græske Ioannis Mandafounis, danske Don Gnu og italienske Pietro Marullo.

Koreografer: Pontus Lidberg, Ioannis Mandafounis.
Kompagnier: Dansk Danseteater, Don Gnu m.fl.
Dansere: Dansk Danseteaters 9 dansere m.fl.
Musik: TBD

Forestillingen spiller 17. og 18. august kl. 12.00 og 15.00. Spilletid ca. 1 time.

Fuldend danseoplevelsen

Forudbestil en lækker tapasboks fra museets café til de dage, hvor der er forestilling. Boksen indeholder lækre danske og spanske specialiteter og er perfekt til en picnic på taget.

Bestil en tapasboks

I tilfælde af ændringer pga. vejr, hold øje med Dansk Danseteaters Facebook-begivenhed: https://www.facebook.com/events/350516752488405/  på selve dagen for forestillingen.