Aarhus Summer dance på Moesgaard

17. og 18. august kl 12.00 og 15.00 præsenterer Dansk Danseteater samtidsdans i verdensklasse under åben himmel ved Moesgaard Museum.

Oplevelsen er gratis og kræver ikke billet.

Dansk Danseteater glæder sig til endnu engang at tage kompagniets populære dansefestival Copenhagen Summer Dance til Moesgaard Museum, hvor publikum kan se frem til at opleve Dansk Danseteater i de smukke omgivelser ved Moesgaard Museum.

Årets program byder på to verdenspremierer Bloody Moon skabt af Dansk Danseteaters kunstneriske leder, Marina Mascarell med Dansk Danseteaters ni dansere og duetten When We Break af den brasilianske koreograf Renan Martins.Arrangementet bliver til i samarbejde med Dansk Danseteater, Bora Bora og Moesgaard Museum.

Bloody Moon

Glæd jer til at opleve Dansk Danseteaters nye kunstneriske leder Marina Mascarells første verdenspremiere til Dansk Danseteater. Mascarell har skabt værker for de allerstørste dansekompagnier i verden heriblandt Nederlands Dans Theater (NDT) og nu kan publikum endelig opleve hende og kompagniets dansere i smuk forening.

BLOODY MOON er inspireret af Georges Batailles værk ”Eroticism” og bliver en fabelagtig fejring af erotikkens tre former: kroppens erotik, hjertets erotik og den hellige erotik med nykomponeret musik af Yamila Rios og i kostumer af Nina Botkay.

I Bloody Moon fejrer en gruppe den sidste dans, mens de efterstræber at leve livet i al dets pragt, bevidste omkring livets slutning og forenet af den fælles følelse af svimmelhed mod afgrunden.

Danseworkshop

Lørdag eftermiddag byder vi tilmed på gratis danseworkshop kl 16.30-17.30 og søndag formiddag på familieworkshop for børn og deres forældre kl 10.30-11.15. Arrangementerne er gratis. Pladser uddeles efter først-til-mølle princippet. 

Tilmeld dig her workshops her