AURA Energi fortsætter som hovedsponsor

AURA og Moesgaard fortsætter samarbejdet de næste tre år

Det østjyske energiselskab AURA Energi og Moesgaard Museum fortsætter de kommende år samarbejdet med AURA Energi som hovedsponsor. 

AURA Energi har været hovedsponsor for Moesgaard Museum siden åbningen af museets nye udstillingsbygning i oktober 2014, og partnerne har netop besluttet at videreføre samarbejdet i de kommende tre år.

Partnerskab med strategiske fordele
”Vi har i de sidste tre år haft et rigtig godt og givende partnerskab med AURA, som har været med i en spændende periode, hvor vi har udviklet Moesgaard Museum til en stor publikumsattraktion med international bevågenhed. Det har været nyt og lærerigt for os som museum at arbejde målrettet og strategisk med partnerskaber med erhvervslivet. I den proces har det stor betydning at have gode og inspirerende samarbejdspartnere, som matcher det arbejde og de værdier, vi gerne vil være kendt for, ” siger direktør for Moesgaard Museum, Mads Kähler Holst.

”Vi har haft et rigt og godt udbytte af vores strategiske samarbejde med Moesgaard Museum de seneste år, hvor vi blandt andet har arbejdet med at udbrede kendskabet til AURA Energi. Vi har en effektiv platform til at komme i dialog med vores kunder og potentielle nye kunder gennem vores sponsorat.  Vi ser frem til det fortsatte samarbejde de næste tre år, hvor vi i AURA fortsat vil have fokus på at udnytte de strategiske muligheder og fordele, som vores sponsorat giver os, og vi vil bringe nye initiativer i spil”, siger Thorkild Videbæk, kommerciel direktør i AURA Energi.

Gratis Wifi og strøm til mobiler

Samarbejdet med AURA Energi betyder blandt andet, at Moesgaard Museum kan tilbyde gratis wifi til museets besøgende, der også kan få opladet deres mobiltelefoner under besøget på museet. AURA Energi leverer el og fiber til Moesgaard Museum og både Moesgaards gæster og AURAs kunder kan nyde godt af særlige kampagner og tilbud.

Som hovedsponsor for Moesgaard Museum er AURA Energi en del af den eksklusive gruppe af virksomheder, som Moesgaard Museum har et særligt fokus på og som bidrager med inspiration til museets fortsatte strategiske udvikling.