Aura Sommerbio

Gratis film på museets tag 28. og 29. august 2019

AURA Sommerbio på taget af Moesgaard Museum

Kom og få en unik filmoplevelse på taget af Moesgaard Museum, når museets hovedsponsor AURA Energi igen i år inviterer til film under åben himmel.

Sidste år afholdt AURA Sommerbio i samarbejde med Moesgaard for første gang. Over 1.500 film-glade mennesker så film på taget af museet. Det håber vi også, I vil i år.

Tempelriddere og astronauter

Onsdag 28. august viser vi filmen ’Arn – Tempelridderen’ (2007) om den svenske adelssøn Arn Magnusson, der dømmes til at tjene som tempelridder i det 12. århundrede. Filmen er baseret på en roman af Jan Guillou.

Torsdag 29. august vises film ’First Man’ (2018). 2019 markerer 50 års-jubilæet for USA's månevandring i 1969. I den storslåede film om missionen i rummet spiller Ryan Gosling astronauten Neil Armstrong, der blev den første person, som gik på månen

Arrangementet er gratis og åbent for alle. Begge dage starter arrangement kl. 20.30, men kom gerne i god tid. Filmene starter efter solnedgang og slutter ca. kl. 23.15.

Se traileren for 'First Man'

Praktisk information

• Midttrafik har indsat en ekstra busafgang fra Moesgaard på linje 18 til Park Allé, som afgår kl. 23.30. (I forbindelse med filmfremvisningen onsdag dukkede bussen ikke op. Midttrafik beklager forglemmelsen men lover, at ekstrabussen torsdag vil køre planmæssigt kl. 23.30).
  • Museet har åbent til kl. 21.00 begge dage, og museets café tilbyder en lækker buffet fra kl. 17.30 til 20.00. Vil du være sikker på en plads til onsdagsbuffeten? Kan bordbestilling ske frem til kl. 14.00 på dagen. For bordbestilling kontakt venligst museet på mail eller 87 39 40 00.
  • Du kan købe snacks og drikkevarer inden filmen i museets udekøkken.
  • Du er velkommen til at medbringe dit eget tæppe eller klapstol.
  • Arrangementet finder sted på taget af Moesgaard Museum