Aura Sommerbio 2019

Se film under åben himmel på museets tag 28. og 29. august.

AURA Sommerbio på taget af Moesgaard Museum

Kom og få en unik filmoplevelse på taget af Moesgaard Museum, når museets hovedsponsor AURA Energi igen i år inviterer til film under åben himmel.

Sidste år afholdt AURA Sommerbio i samarbejde med Moesgaard for første gang. Over 1.500 film-glade mennesker så film på taget af museet. Det håber vi også, I vil i år.

Tempelriddere og astronauter

Onsdag 28. august viser vi filmen ’Arn – Tempelridderen’ (2007) om den svenske adelssøn Arn Magnusson, der dømmes til at tjene som tempelridder i det 12. århundrede. Filmen er baseret på en roman af Jan Guillou.

Torsdag 29. august vises film ’First Man’ (2018). 2019 markerer 50 års-jubilæet for USA's månevandring i 1969. I den storslåede film om missionen i rummet spiller Ryan Gosling astronauten Neil Armstrong, der blev den første person, som gik på månen

Arrangementet er gratis og åbent for alle. Begge dage starter arrangement kl. 20.30, men kom gerne i god tid. Filmene starter efter solnedgang og slutter ca. kl. 23.15.

Praktisk information

• Midttrafik har indsat en ekstra busafgang fra Moesgaard på linje 18 til Park Alllé, som afgår kl. 23.30.
  • Museet har åbent til kl. 21 begge dage, og museets café tilbyder en lækker buffet fra kl. 17.30 til 20.
  • Du kan købe snacks og drikkevarer inden filmen i museets udekøkken.
  • Du er velkommen til at medbringe dit eget tæppe eller klapstol.
  • Arrangementet finder sted på taget af Moesgaard Museum