Kom til AURA Sommerbio

AURA Energi og Moesgaard Museum inviterer igen i år til film under åben himmel to dage i træk.

Kom og få en helt særlig filmoplevelse på Moesgaard Museums ikoniske tag.

LINCOLN
Onsdag 9. september:
Historisk drama af Steven Spielberg om den amerikanske borgerkrig og en af de største præsidenter i USAs historie.

1917
Torsdag 10. september:
Storslået og Oscar-vindende krigsfilm om 1. verdenskrig, hvor to soldater sendes på en tilsyneladende umulig mission.

Begge dage starter arrangementet kl. ca. 20.00, men kom gerne i god tid.

Det er gratis at deltage – i år skal du dog på grund af Corona-restriktioner have billet, som udbydes tæt på visningsdatoen. Vi opdaterer denne nyhed, når billetterne udbydes, men sæt allerede nu kryds i kalenderen 9. og 10. september. Du kan også vælge at få besked, når du kan bestille billet: https://spil.aura.dk/aura-sommerbio-2020

Moesgaard Museum har åbent til kl. 21 begge dage, og caféen tilbyder en lækker buffet kl. 17.30-20.00. Du kan købe snacks og drikkevarer, inden filmen starter i museets udekøkken, og du er meget velkommen til at medbringe dit eget tæppe eller klapstol.