Forårstur omkring Moesgaard

Kom med på en vandretur i Moesgaard Skoven

Lørdag 6. april vil naturvejleder Ole Sørensen, Moesgaard Museum, være guide på en frisk forårstur med kulturhistoriske fortællinger i Moesgaard Skoven.

På dagens travetur vil vi gå på opdagelse efter naturens første forårstegn. Turen vil også byde på spændende kulturhistoriske fortællinger, når den går forbi den smukke herregård Moesgaard og den idylliske Skovmølle, og på interessante fortidsminder langs Giber Å og i skoven.

På turen vil der også være mulighed for at høre den første fuglesang fra nogle af de hjemvendte trækfugle fra det sydvestlige Europa.

Efter den godt 4 km. lange gåtur er der kaffebord i cafeen på Moesgaard Museum. Efter god motion, frisk luft og spændende fortællinger gør det godt med kaffe, en bolle og et stykke kage!

Så tag med på en skøn travetur med røde kinder og masser af spændende fortællinger om kulturhistorien og naturen netop nu.

Husk praktisk fodtøj/vandrestøvler og beklædning og evt. en kikkert.

Hvornår: Lørdag 6. april 2019 kl. 13.00-16.00
Mødested: På taget af Moesgaard Museum