Kom gratis på Moesgaard

Unge 18-27 år har gratis entré i uge 37

Er du mellem 18-27 år gammel? Så kan du fra mandag 12. september til søndag 18. september 2022 få gratis adgang til Moesgaard Museum og mere end 160 andre museer og udstillingssteder over hele landet.

Moesgaard er nemlig en del af det landsdækkende initiativ K7, og det eneste, du skal gøre - udover at være mellem 18 og 27 år - er at medbringe dit gratis K7 kort, når du besøger museet. Kortet kan hentes her: www.k7k7.dk.

Hvorfor hedder det K7?

K står for kultur.

Og 7 står for 7 dage, uge 37 og op til 27 år.

K7 er et landsdækkende initiativ, der i uge 37 inviterer unge inden for på museer, kunsthaller og teatre over hele landet – i år med rekordstor tilslutning med 180 kulturinstitutioner repræsenteret. Kampagnen giver fri entré til alle unge mellem 18-27 år på 165 museer og billetter til 40 kroner på 15 teatre til unge mellem 18-25 år i hele uge 37.

Saml point og vind 7 årskort

For at deltage i konkurrencen om 7 årskort til dig og dine venner, skal du tage et billede eller en video på alle de museer og teatre, du besøger, og smide det på Instagram, under hashtagget #7dageskultur, tag @k7dageskultur og vælg museet, du er på, som lokation. Du skal desuden have åben profil på Instagram, så vi kan se alle de flotte billeder, du tager – og i sidste ende finde en vinder.

For at indbyde til at besøge museer og teatre over hele landet – og ikke kun i storbyerne – introduceres i år et nyt pointsystem. Besøger du kulturinstitutioner i de fire største byer giver det 1 point, uden for byerne 3 point og Bornholms Museum hele 10 point. Den, der samler flest point, vinder konkurrencen. Sidste års vinder besøgte hele 37 museer på en enkelt uge. Læs mere på K7s hjemmeside

Fonden Golden Days står bag konkurrencen, og K7 er støttet af Københavns Kommune og Spar Nord Fonden. Årets scenekunsttilbud er udviklet i samarbejde med CPH Stage som en del af Dansk Teater 300 år.