Kom til TALK om Gåden om Odin

Oplev DR’s vært og historiker Cecilie Nielsen i samtale med Moesgaards eksperter arkæolog Rasmus Birch og historiker Kasper H. Andersen onsdag 22. marts kl. 19.00 – 20.30 på Moesgaard Museum.

Publiceret: 9. marts 2023   

I DR’s nyeste dokumentarserie Gåden om Odin går historiker Cecilie Nielsen sammen landets førende arkæologer og forskere på jagt i vores fælles fortid for at samle brikker til et puslespil om, hvem Odin var, og hvordan guden fra den nordiske mytologi spillede en rolle blandt den herskende klasse, da det, vi i dag kender som Danmark, samlede sig i 500-tallet. I serien deltager Moesgaards eksperter historiker Kasper H. Andersen og arkæolog Rasmus Birch Iversen.

Men hvad kan sporene efter Odin sige om begyndelsen på vores Danmarkshistorie? Og hvordan hænger gåden om Odin sammen med Moesgaards aktuelle særudstilling Ud af kaos, der sætter fokus på tiden mellem det vestlige Romerriges fald og vikingetiden fra ca. 300-600 e.Kr.? Få svarene og bliv klogere på Danmarkshistorien, når Cecilie Nielsen mødes til en samtale med Moesgaards eksperter onsdag 22. marts kl. 19.00 – 20.30 i auditoriet på Moesgaard Museum.

ARRANGEMENTET ER UDSOLGT

 

Cecilie Nielsen er historiker og kongehuskommentator og står bag TV programmer og podcasts som Gåden om Danmarks første konge, Meget mere matador og Dronningeriget.

Den nye dokumentarserie Gåden om Odin kan ses på DR2 eller streames på DRTV.