Løvfaldstur omkring Moesgaard

Tag med på en skøn travetur med masser af spændende fortællinger om kulturhistorien og naturen netop nu i efteråret.

Naturvejleder Ole Sørensen, Moesgaard Museum, er guide på en frisk efterårsvandretur i Moesgaard Skoven søndag 27. oktober kl. 13.00-16.00.

Vejrvarsel og farveorgie
Et gammelt vejrvarsel siger, at er vejret pænt her sidst i oktober, er sne i julen en sikker sag! Der håbes selvfølgelig håber på pænt vejr til turen, og deltagerne på dagen kan tage bestik af, om det bliver en ”hvid jul” eller ej… Men selvom vinteren skulle blive hård, og mange blade allerede er faldet af træerne, er det spændende at høre den fantastiske fortælling om efterårets rød- brune farveorgie og få forklaringen på det mageløse farveskifte. Også dyrene har taget deres forholdsregler i forhold til den kommende vinter. Her er der mange geniale løsninger på den problematik.

Herregården Moesgård
Dagens dejlige travetur går forbi Herregården Moesgård og Skovmøllen langs Giber Å i den smukke efterårsskov til stranden ved Moesgaard. På tilbagevejen kommer vi bl.a. forbi Fiskerhuset, samt et kulthus fra bondestenalderen, professor Globs forhistoriske skov og den ”mystiske offermose”!

Efter den godt 4 km. lange gåtur i roligt gå-tempo er der kaffebord i cafeen på Moesgaard Museum.

Søndag 27. oktober kl. 13.00-16.00
Pris pr/person: 150 kr.
Mødested på terrassen på taget af Moesgaard

Køb billet senest torsdag 24. oktober kl. 12.00 – klik her