Meditation på museet

Brug en halv time til fordybelse sammen med andre i smukke omgivelser.

I løbet af Storebededagsferien er der mulighed for at nyde en pause med nærvær, når Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet kommer på besøg på Moesgaard Museum og holder en række meditationsseancer, der giver plads til ro og fordybelse.

Prøv på egen krop, hvad det vil sige at meditere og bevæge dig mindful – altså med fuld opmærksomhed. Og nyd oplevelsen af at være stille et øjeblik sammen med din familie og andre.

Deltagelse kræver ikke uddannelse eller særlige forudsætninger. Din motivation og villighed til bare at sidde med andre, uden at skulle andet end bare at være, er hele pointen.

Der er meditationer fredag 17. maj og lørdag 18. begge dage kl. 13.30, 14.30 og 15.30, og søndag 19. maj kl. 13.30 og 14.30.

En meditation varer 30 minutter, og det koster 20 kr. (+entrébillet) at deltage. Børn u. 18 år har gratis entré til museet, men skal købe billet til meditationerne.

Køb billetter i vores webshop

Underviser er Anne Mette Vester, der er uddannet ved Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet, og har undervist i Mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR) i mange år.