RAGNAROK - Mød forfatter Kim Fupz Aakeson

Oplev Kim Fupz Aakeson i samtale med religionshistoriker Simon Nygaard lørdag 9. marts kl. 15.00 på Moesgaard Museum. Arrangementet er en del af Århundredets Festival

Fra mytologi til manuskript

Mød forfatter Kim Fupz Aakeson og religionshistoriker Simon Nygaard fra Aarhus Universitet til en samtale om den nordiske mytologis mange fascinerende fortællinger lørdag 9. marts kl. 15 på Moesgaard Museum.

Kim Fupz har skrevet manuskriptet til Det Kongelige Teaters store friluftsforestilling RAGNAROK, som i 2024 opføres ved Moesgaard i Aarhus.

Her mødes guder og jætter i det endelig slag. Det er blod, død og kaos – og også lidt kærlighed. Det er RAGNAROK!

Samtalen modereres af historiker Kasper H. Andersen fra Moesgaard Museum

Arrangementet er et samarbejde mellem Det Kongelige Teater og Moesgaard Museum, og er en del af Århundredets Festival i Aarhus.

DATO: Lørdag 9. marts 2024, Auditoriet, Moesgaard Museum.

TIDSPUNKT: Kl. 15.00 – 16.00

BILLETER: Billetter købes her i Moesgaard Museums webshop

Billetpris: 150 kr. Medlemmer af Klub Moesgaard får 50 kr. i rabat - husk at logge ind for at få din medlemsrabat.

Du kan læse mere om forestillingen RAGNAROK og købe billet til forestillingen på Det Kongelige Teaters hjemmeside