Moesgaard åbner 22. januar

Moesgaard Museum åbner lørdag 22. januar - og det bliver med den nye særudstilling 'RUS - Vikinger i øst'.

Moesgaard Museum åbner igen for besøgende lørdag 22. januar. Det sker med en stort opsat og scenograferet særudstilling, hvor museet præsenterer ny viden om rusvikingerne, der drog østpå og opnåede umådelig magt og rigdom.

Ny særudstilling følger vikingernes rejser i øst

Særudstilling 'RUS - Vikinger i øst' sætter fokus på ny viden om Rus-vikingerne og følger dem på deres rejser og bosættelser i øst. Udstillingen byder på et væld af spektakulære genstande. Museer i Ukraine, Polen, Letland, Litauen, Tyskland, Sverige, Finland, Norge og Danmark bidrager til udstillingen med generøse indlån.

LÆS MERE OM UDSTILLINGEN

Coronapas og mundbind ved besøg på Moesgaard

Betingelserne for en genåbning af kulturlivet betyder, at alle personer over 15 år og opefter skal have et gyldigt coronapas, når de besøger Moesgaard Museum. Du hjælper os ved at have dit coronapas klar ved billetindtjek.

Samtidig skal alle personer over 12 år bruge mundbind eller visir, når man bevæger sig rundt på museet. Mundbindet må fjernes, når man sidder ned i caféområdet. Er du i tvivl reglerne, er du velkommen til at spørge personalet.

Hvad med dit medlemskab eller din billet?

Er du medlem af Klub Moesgaard bliver dit medlemskab automatisk forlænget med det antal dage, som museet har været nedlukket i denne omgang. Hvis du har købt en entrébillet eller billet til en guidet tur, kan du læse mere her.