Moesgaard Museum og Aarhus er blandt verdens bedste oplevelser

Museet og byens vikingeoprindelse fremhæves af Time på årets liste over verdens mest storslåede steder at besøge

Publiceret: 16. marts 2023   

Time har netop offentliggjort årets liste over de 50 mest storslåede steder at besøge i verden. Ifølge guiden 2023 Worlds Greatest Places er Aarhus og blandt andet Moesgaard Museum et af de steder, som Time’s redaktører og eksperter rundt om i verden anbefaler at besøge for at få en ekstraordinær oplevelse.


”Vi er glade for, at Aarhus og blandt andet Moesgaard Museum og byens vikingeoprindelse bliver fremhævet på Time’s liste. Vi stræber på Moesgaard hele tiden efter at give unikke, værdifulde og meningsfyldte oplevelser, så det er et skulderklap og noget, som vi kan bruge i vores arbejde med de store verdenshistoriske særudstillinger, som vi har gjort til et kendetegn for Moesgaard. At man i Aarhus bogstaveligt talt kan gå på de samme gader, som vikingerne gjorde, er noget af det, der gør byen helt unik og noget vi på Moesgaard er stolte af at kunne fremhæve og præsentere,” siger direktør for Moesgaard Museum, Mads Kähler Holst.

Time har siden 2018 udgivet en årlige rejseguide med titlen Worlds Greatest Places. Listen samler de bedste og mest spændende oplevelser fra hele verden bl.a. lande, byer, nationalparker, museer, restauranter og hoteller. Oplevelserne, som fremhæves i rejseguiden, skal byde på ekstraordinære oplevelser og være noget unikt.

Time er også og nok mest kendt for hvert år at offentliggøre en liste over verdens 100 mest indflydelsesrige personer.

Time’s liste 2023 Worlds Greatests Places kan ses her:

www.time.com/worldsgreatestplaces