Taget undersøges

Museets tag har nogle utætheder, som skal undersøges

Moesgaard Museums tag har desværre nogle utætheder, som nu skal undersøges nærmere.

Derfor vil der i den kommende tid forekomme afspærringer forskellige steder på taget, mens der arbejdes. Gæster vil dog fortsat kunne bruge taget udenfor de afspærrede områder.

Museets spektakulære tagflade har siden den nye museumsbygning blev taget i brug i efteråret 2014 tiltrukket sig stor opmærksomhed fra både ind- og udland. For mange besøgende er en gåtur på taget med udsigt til skoven og havet en stor del af oplevelsen ved at besøge Moesgaard.

Museumsbygningen er tegnet af Henning Larsen Architects A/S.

Moesgaard som bygherre og parterne bag byggeriet af museumsbygningen går nu i gang med at få undersøgt nærmere, hvad der er den præcise årsag til utæthederne i taget.

Utæthederne berører ikke umiddelbart udstillingerne på museet, men giver nogle problemer primært i foyeren og øvrige områder.

Undersøgelserne på taget foregår fra begyndelsen af oktober.