Rejs med til Pompeji

Orienteringsmøde om forårets rejser med Cultours

I forbindelse med særudstillingen ”På vej mod katastrofen – Pompeij og Herkulanum” tilbyder Moesgaard Museum og Cultours i foråret 2020 specialrejser til Napolibugten.

Tirsdag 4. februar kl. 19.00 er der orienteringsmøde om rejserne.

På mødet fortæller en af museets rejseledere, ph.d. Xenia Pauli Jensen, der er faglig konsulent på udstillingen, om rejsen og om udstillingen.

Xenia viser billeder fra de steder, der skal besøges på rejsen og fortæller om Det arkæologiske Museum i Napoli, hvorfra der er lånt genstande til Moesgaards udstilling.  Der bliver fortalt og vist billeder fra Pompeji og Herkulanum, og fortalt om byerne som de var, og som de præsenterer sig i dag.

De praktiske oplysninger præsenteres af direktør i Cultours, cand. mag., Torsten Granov. Yderligere oplysninger om rejsen sker på Cultours hjemmeside

Sted: Foredragssalen på Herregården ved Moesgaard.
Dato: Tirsdag 4. februar
Tidspunkt: Kl. 19.00-21.00
Pris: Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig, da pladsen til orienteringsmødet er begrænset. Der serveres et glas vin til arrangementet.

TILMELDING TIL ORIENTERINGSMØDE