Stjerneregn over ny udstilling

Anmelderne er begejstrede for Pompeji udstilling

Der er fuld plade og begejstring hos anmelderne over Moesgaards nyåbnede særudstilling om Pompeji og Herkulanum. Aarhus Stiftstidende og JP har givet seks stjerner og dermed topkarakterer  til udstillingen og Politiken følger nu efter og giver fem hjerter til udstillingen.

Anmelderne har de store komplimenter fremme:

"Moesgaard Museum har gjort det igen. Denne gang med en udstilling, der fremragende skildrer tragedien bag den historiske naturkatastrofe i Pompeji og Herkulanum. (...) Udstillingen er rørende, autentisk samt oplysende"... - lyder det bl.a. fra JP's anmelder.

En magisk tidsrejse, skriver Aarhus Stiftstidendes anmelder:

"Et spektakulært brag af en udstilling. Moesgaard-udstilling om Vesuvs udbrud i år 79 e.kr. er en magisk tidsrejse, der på mesterlig vis blander hverdagsliv og medrivende dramatik."

Og i Politiken lyder det:

"Moesgaard Museum har åbnet en miniudgave af Pompeji og Herkulanum. Med unikke fund og et element af kitsch er der skabt et øjebliksbillede af den højtudviklede romerske civilisation. Og af den voldsomme undergang i år 79.
(..)Bruger man fantasien, er det i glimt næsten som at være der selv."

På børneportalen Børn i byen er der også roser til Moesgaard for at have skabt et børnespor i udstillingen, hvor børnene bogstaveligt talt kan opleve Pompeji i børnehøjde.

Læs Børn i byens anmeldelse af børnesporet i udstillingen

Hvis du har log in/abonnement kan du læse avisernes anmeldelser af udstillingen her:

JP's anmeldelse

Politikens anmeldelse