Sensommertur i skoven

Tag med på en skøn travetur i Moesgård Skoven og få røde kinder og masser af spændende fortællinger om kulturhistorien og naturen netop nu i sensommeren.

Søndag 25. august kl. 13.00-16.00 vil museets naturvejleder Ole Sørensen være guide på en dejlig tur med fortælling i Moesgaard Skoven.

Den smukke skov ved Moesgaard Museum vil være ramme om dagens tur, hvor deltagerne kommer på opdagelse og forundres over naturens mangfoldighed. Turen vil også byde på spændende kulturhistoriske fortællinger, når den både kommer forbi den betagende herregård Moesgård og den idylliske Skovmølle.

På turen videre langs Giber Å og ud mod Moesgaard Strand ved Nordre Strandmark ses smukke gamle herregårdsdiger og mange andre interessante fortidsminder, som ligger gemt og måske overset i Moesgård Skoven. Ude ved stranden kan man nyde den smukke udsigt ud over Aarhusbugten. På tilbagevejen ad Løkpaatsvej går turen forbi andre fortidsminder i form af højryggede agre og gravrøser, der vidner om menneskets brug af området op gennem tiden.

Efter den godt 4 km. lange gåtur i roligt tempo, frisk luft og spændende fortælling er der kaffebord på Moesgaard Museum med kaffe/te ad libitum, en kage samt en bolle med ost og marmelade.

Køb billet på Moesgaard Museums webshop senest onsdag 22. august.
Pris: 150 kr.

Mødested og varighed
På tagterrassen ved cafeen.
Traveturen kl. 13-15.15
Kaffe kl. 15.15-16.00

Husk, praktisk fodtøj/vandrestøvler og beklædning og evt. en kikkert.