AURA sommerbio på taget

Film under åben himmel på Moesgaard

AURA Energi inviterer i samarbejde med Moesgaard Museum til film under åben himmel to dage i træk.

Kom og få en helt særlig filmoplevelse med AURA Sommerbio på Moesgaard Museums ikoniske tag. Arrangementet er gratis og åbent for alle.

Onsdag d. 29. august
KONG ARTHUR
En actionfilm med den danske skuespiller Mads Mikkelsen

Torsdag d. 30. august
TEORIEN OM ALTING
Et biografisk drama om videnskabsmanden Stephen Hawking

Arrangementet starter kl. 20.30, men kom gerne i god tid. Filmen går i gang efter solnedgang og slutter ca. kl. 23.00. Det er gratis at deltage.

Moesgaard Museum har åbent begge filmdage til kl. 21. Museet viser i øjeblikket særudstillingen ’På Djengis Khans stepper – Mongoliets nomader’. Fra 17.30 til 20.00 tilbyder museets café en lækker buffet baseret på de bedste råvarer.

Det er desuden muligt at købe snacks og drikkevarer på taget inden filmen starter. Du er velkommen til at medbringe dit eget tæppe eller strandstol.

Bus 18 kører lige til taget og tilbage til Aarhus efter filmen. Vi opfordrer til, at man tager bussen eller cyklen, da der er et begrænset antal parkeringspladser.